Te minți singura !

Totul a început intr-o seara de toamna târzie când a fost prima noapte in care el nu a venit acasă pentru ca avea mult de lucru la birou. Cea mai folosită minciuna din zilele noastre.

Au trecut zile,săptămâni și luni in care se întâmpla același lucru nopți in care el nu a venit acasă.Dar tu îl înțelegi ca lucra mult pentru voi și deja te-ai obișnuit cu absența lui.

Intr-o dimineață rece in care el bineînțeles și-a petrecut noaptea ” la birou ” tu ai capul prin de gânduri dureroase dar și acum te minți singură ca este doar in capul tău și ca el este doar la birou.

Nu observai hainele sifonate pe care tu le spălai și le călcai, parfumul străin care ia străpuns în fiecare parte a corpului, indiferența lui și nepăsarea pentru relația voastră dar totuși tu te mințeai din nou.

Draga mea minciuna de sine este cea mai dureroasa pentru ca tu ești conștientă ca ești mintita dar refuzi sa accepți.Poate de frica de a rămâne singura sau ca nu accepti ca el are pe altcineva oricare ar fi motivul trebuie sa te oprești aici pentru ca ti-ai călcat destul pe demnitate.

Oricât de dureros ar fi adevarul trebuie sa îl accepti pentru ca nimeni nu trebuie sa trăiască in minciuna.

Dacă nu poți sa fii pe primul loc in viața cuiva refuza sa fii a doua roată de la căruță. În timp ce el nu este mulțumit cu ce îi oferi tu altcineva ar da totul pentru tine.

Nu acceptați sa trăiți in minciună,dar nici nu încercați sa îi faceți pe oameni sa va iubească petrece-ți timpul cu oamenii care deja va iubesc.

Sursa foto: Internet

Reclame

2 gânduri despre „Te minți singura !

 1. Am vazut ca ma urmaresti si am intrat pe blogul tau.
  Nu stiu ce sa-ti spun…sau cum sa-ti spun…dar esti foarte tanara, dupa fotografie, ca sa te gandesti la asemenea lucruri. Nu contest ca nu se intampla asa ceva…dar tineretea are avantajul ei…gandeste liber!
  Nu este vorba ca sa fii prima sau a doua „roata”…important ce simti pentru cineva si respectiva persoana sa simta ceva pentru tine…
  Nu contest faptul ca o iubire frumoasa este si mai frumoasa cand se finalizeaza cu o casatorie.
  Dar sa nu uiti un aspect…nu lupta de a ajunge la casatorie este importanta…sa menti relatia si sentementele este important.☺

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s